Home / kerstconcert musica vocalis in vilsteren

kerstconcert musica vocalis in vilsteren

Organist Mannes Hofsink uit Meppel verleent medewerking aan het concert. Het begint om 15.00 uur in de Willibrorduskerk en de entree bedraagt 10 euro. Jongeren tot en met 18 jaar hebben gratis toegang. 

Voorafgaand aan het concert kunt u een wandeling maken over het landgoed. Wandelroutes zijn te vinden bij de toegang van het landgoedcentrum, Vilsterse Allee 1d te Vilsteren. Na afloop van het concert is het landgoedcentrum geopend voor een gezellige nazit met een drankje bij het knapperende haardvuur.

Dit concert maakt deel uit van de serie landgoedconcerten Vilsteren (www.landgoedvilsteren.nl).

Lees ook

Rode Kruis collecteweek

REGIO – Deze week is het de collecteweek van het Rode Kruis. Met een gift …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.