Home / kerst samenzangavond in dalfsen

kerst samenzangavond in dalfsen

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst, zal medewerking aan deze zangavond verlenen. Het koor is opgericht in januari 1960, de solist bariton is Gert Pannekoek, de begeleiding is in handen van pianist Wilco Veldkamp, en het orgel zal bespeeld worden door Sander van Houten. Algemene leiding is in handen van Peter Bos.

Het koor zal o.a. zingen: Christus komt (bew. Jan van der Waart), Mary had a Baby met G. Pannekoek als solist (bew. Peter Bos) en Ik zal er zijn (bew. Jan Q. Zwart. Er is veel samenzang van oude en bekende kerstliederen. De toegang is gratis en bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten van deze avonden.

Lees ook

Uit Hei en Dennen: Krantenkoppen

Wij lezen twee kranten, één om de realiteit in de wereld te ervaren en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.