Home / kamerleden cda en vvd opnieuw in gesprek met inwoners uit regio vechtdal

kamerleden cda en vvd opnieuw in gesprek met inwoners uit regio vechtdal

De Kamerleden houden deze bijeenkomsten niet alleen om in contact te blijven met hun kiezers, maar ook om de landelijke politiek dichterbij te brengen. “Den Haag lijkt ver weg, maar we houden ons wel degelijk bezig met onderwerpen die ook de mensen in het Vechtdal aangaan”, zegt Malik Azmani. “We geven informatie, maar vinden het zelf ook prettig om input en ideeën te krijgen.”

Dat geldt ditmaal zeker voor Maurits von Martels die een deels nieuwe portefeuille heeft. “Ik ga naast landbouw nu ook over fiets- en autowegen en ook over verkeersveiligheid”, vertelt hij. “Ik kan mij voorstellen dat er mensen zijn die bijvoorbeeld aandacht willen vragen voor de N35 of N50 of mogelijk andere verkeerssituaties. Ook daarover kunnen mensen op 9 december terecht in Herberg De Klomp.”

Ook de definitieve portefeuille van Malik Azmani is inmiddels bekend. “Naast Immigratie & Asiel ben ik woordvoerder veiligheidsdiensten, AIVD en daarmee ook de Wet op de inlichtingen- en Veiligheidsdiensten”, vertelt hij. “Dit is tevens het onderwerp van het referendum tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen. Daarnaast heb ik het voorrecht om over het prostitutiebeleid het woord te mogen voeren. Allemaal onderwerpen waarover ik graag met mensen in gesprek ga.”

De bijeenkomst wordt gehouden op zaterdag 9 december tussen 10 en 12 uur en Herberg de Klomp te Vilsteren. Aanmelden is niet nodig. De bezoekers worden ontvangen met koffie en thee en gaan om beurten in gesprek met de beide politici.

Lees ook

Het Boek van de Week

‘De moord op Windsor Castle’ van S.J. Bennett Het is in juni een drukke tijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.