Home / judo goud in hoogeveen en sambo zilver in vilnius

judo goud in hoogeveen en sambo zilver in vilnius

Ook in Hoogeveen werd het Kersttoernooi judo gehouden. Hieraan namen een zestal judoka’s van Emsland deel en niet zonder succes. Iwan Lubbers, Ivar van Gaalen, Tim Kremer en Mart Veurink vielen helaas net buiten de prijzen. Lars Brinkhuis en Niek Lamberts wisten beiden een eerste plek te behalen op dit sterk bezette toernooi.

In Vilnius, Litouwen, werd het jaarlijkse Eigminas Sambo Tournament gehouden en hieraan deden vier samboka’s van Emsland mee. Ook hier werden een paar mooie successen te behaald. Ilse Schepers wist helaas geen partij te winnen. Lindy Zandman verloor nipt om het brons en werd dus vijfde. Nina Zandman en Roel Luynenburg knokten zich naar de finale in het overwegend Oostblok geweld. Beide verloren de finale, maar waren dik tevreden met een zilveren medaille. Aan het einde van de dag ontving Lindy Zandman uit handen van de voorzitter van de Litouwse Sambo Federatie een grote beker als beste en sportiefste sportvrouwtalent van het toernooi.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.