Home / jeugdcursussen in kerstvakantie bij fablab hardenberg

jeugdcursussen in kerstvakantie bij fablab hardenberg

Kinderen en jongeren kunnen aan de slag in een cursus ‘Ontwerp je eigen game’, ‘Webdesign’ of in het ‘Speellab’. In drie dagen of tijdens 1 les leren zij een basis waarmee ze thuis verder kunnen werken.

Kinderen van 8 tot 12 jaar en jongeren van 12 tot 15 jaar leren in de driedaagse cursus ‘Ontwerp je eigen game’ hoe zij zelf een game kunnen maken. De driedaagse cursus ‘webdesign’ leert jongeren tussen 9-12 en 12-15 jaar de basis om een eenvoudige website te ontwerpen. Voor de allerjongsten (4-6 jr) die willen ontdekken hoe leuk het is om met verschillende 3D technieken te spelen is er het Speellab op 3 januari. In één les kunnen zij kennismaken met 3D printen, 3D printerpen tekenen, Plokko bouwmateriaal en Augmented Reality.

Ga voor aanmelden, meer informatie over de cursusdagen en tijden van FabLab Academy naar www.fablabhhardenberg.nl. Aanmelden kan tot 21 december. Voor de cursussen van 3 januari is aanmelden mogelijk tot 28 december. Er kunnen maximaal 15 deelnemers per cursus meedoen. Vol=vol en volgorde van inschrijving is bepalend voor de plaatsing. De kosten van de driedaagse cursus zijn € 12,50. Het Speellab dat bestaat uit één les kost € 5,-.

Lees ook

Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte is tot eind februari een expositie te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.