installatie vakbeurs en elektro vakbeurs worden samen georganiseerd

  “Door de groei van het aantal totaalinstallateurs en de toename van afhankelijke systemen binnen de installatiebranche, neemt het onderscheid tussen e-installatie en w-installatie af. Een installateur wordt steeds meer een alleskunner, ook wel een totaalinstallateur genoemd. Deze ontwikkeling was voor ons de reden om te heroverwegen hoe wij de installateur het beste kunnen bedienen. We hebben marktonderzoek en een uitgebreide analyse gedaan om tot een concept te komen, waarbij Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs worden samengevoegd, zodat de installateur een totaalplatform krijgt aangeboden dat aansluit op de actualiteit”, zegt Vincent Bilanovic namens Easyfairs Evenementenhal.

  Beide namen – Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs – blijven ongewijzigd. In de communicatie naar bezoekers toe, zal de kernboodschap zijn: ‘De week van de installateur’. Bilanovic: “We willen ons op 11, 12 en 13 september profileren als the place to be voor de installateur uit Noord en Oost-Nederland. Ondanks dat beide beurzen gelijktijdig plaatsvinden, behoudt iedere beurs wel haar eigen identiteit. Elektro Vakbeurs richt zich op de elektrotechnische installatiebranche en Installatie Vakbeurs focust zich op de installatie-, klimaat- en sanitairbranche. Met deze combi-editie onderscheiden we ons in Nederland, want het is de enige plek waar installateurs de e- en w-installatie onder één dak treffen.”

  Optimaal benutten van tijd
  Het nieuwe concept moet er ook voor zorgen dat het voor installateurs extra aantrekkelijk is om de beurs te bezoeken. “Op managementniveau, maar ook voor het groeiend aantal ZZP’ers is het optimaal benutten van tijd een belangrijke factor bij de overweging om een vakbeurs te bezoeken. Met dit nieuwe concept krijgt de installateur de uitgelezen mogelijkheid om twee beurzen op één moment te bezoeken. Bovendien is het essentieel voor een e-installateur om kennis te hebben van w-installatie en andersom.”

  Nieuwe datum Elektro Vakbeurs
  De eerste combi-editie van Installatie Vakbeurs en Elektro Vakbeurs is op 11, 12 en 13 september 2018. Beide beurzen behouden een eigen entree. Er is een doorloopmogelijkheid om beide beurzen te bezoeken. Elektro Vakbeurs zal dus niet in december, maar in september gehouden worden met als voordeel dat exposanten kort na de zomervakantie een contactmoment met (potentiele) klanten hebben. De nieuwe datum geeft exposanten ook meer ruimte om leads op te volgen, doordat er geen vaste feest- en/of vakantiedagen kort na de beurs zijn. Meer informatie is te vinden op: www.installatie-vakbeurs.nl of www.elektrovakbeurs.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.