inloopuurtje lpo verplaatst naar dinsdag 19 december

  Het inloopuurtje zal plaatsvinden op dinsdagavond 19 december van 19.30 uur tot 20.30 uur. Dit inloopuurtje is bestemd voor alle inwoners van de gemeente Ommen die vragen, opmerkingen of suggesties hebben aangaande de Ommer politiek. Dit geldt zowel voor individuele burgers als groeperingen.

  In de komende raadsvergadering gaat het onder andere over Jeugdhulp, het rioleringsplan en herziening bestemmingsplan Varseneresweg. De LPO hoort graag hoe u daar over denkt. Het inloopuurtje zal gehouden worden in het gemeentehuis aan de Chevalleraustraat 2 in Ommen. Iedereen is daar van harte welkom.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.