Home / inloopbijeenkomst over gemaal de broekhuizen en dalfserveldwetering

inloopbijeenkomst over gemaal de broekhuizen en dalfserveldwetering

Tijdens deze inloop kunt u zich laten informeren over de huidige stand van zaken van beide projecten en is er volop gelegenheid om vragen te stellen. Ook zijn er vertegenwoordigers van beide aannemers aanwezig die het werk gaan uitvoeren.

Als afronding van het afkoppelproject Streukelerzijl wordt er een nieuw aan- en afvoergemaal nabij De Broekhuizen gebouwd. Ook trekken wij de Dalfserveldwetering verder door naar de locatie van het nieuwe gemaal. De plaats waar de wetering de huidige Hessenweg gaat kruisen is al enige tijd vastgelegd.

Het waterschap geeft aandacht aan en investeert in ruimtelijke kwaliteit bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het gemaal De Broekhuizen komt aan de rand van het Vechtdal te staan en is goed zichtbaar vanaf de Hessenweg.

“Voor ons een mooie gelegenheid om een gemaal te ontwerpen dat niet alleen functioneel en doelmatig is, maar ook herkenbaar, aantrekkelijk en passend in de omgeving.” Aldus Gert-Jan Pool.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gert-Jan Pool, omgevingsmanager van het waterschap, telefoon: 088-2332017, e-mail: gert-janpool@wdodelta.nl of kijk op www.wdodelta.nl/dalfserveldwetering www.wdodelta.nl/gemaaldebroekhuizen.

Lees ook

Welcome to the family!

(Advertorial) Freeroad is dé Mazda dealer van Midden-Nederland. In de meest dynamische stad Zwolle, mag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.