ijsclub stokvisdennen neemt afscheid van bestuursleden en verwelkomt nieuwe voorzitter

  Jan Gjaltema was 17 jaren in dienst van de club. Hij was secretaris en nam ook zitting in de organisatie van het Loopfestijn. “Jan was de vraagbaak voor vele vraagstukken. Hij is accuraat en punctueel, twee eigenschappen die goed bij een secretaris passen. Daarnaast is hij kundig bestuurder en heeft oog voor verhoudingen en relaties. Jan heeft een enorme grote bijdrage geleverd aan onze club. Nu wil hij even wat rustiger aan gaan doen en andere prioriteiten stellen”, laat de club weten.

  “Tebbe heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van de club de afgelopen 15 jaar. Er is een stel leuke en deskundige trainers, de organisatie staat goed op de kaart en de club is zichtbaar. Hij heeft samen met zijn team een mooie trainingsgroep gecreëerd. Daarnaast is Tebbe actief in de regio en de op de baan. Vorig jaar tijdens de eindavond nam hij al een voorproefje door afscheid te nemen van de trainingsgroep, nu neemt hij ook afscheid van het grote bestuur.”

  Op de ledenvergadering dankte de net unaniem gekozen nieuwe voorzitter Jan van Leur beide heren. De Brabander is getrouwd met Hester en heeft twee zonen. Sinds 2013 woont de nieuwe voorzitter in Dalfsen. Zijn oudste zoon schaatst bij de trainingsgroep van IJsclub Stokvisdennen. Jan heeft een jaar meegedraaid met het bestuur en de rol van voorzitter waargenomen. Dit is hem zo goed bevallen, dat hij de functie van voorzitter inmiddels heeft aanvaard. Komend jaar wil de club de verbinding tussen de diverse onderdelen van de club (ijsclub, trainingsgroepen, loopfestijn) verder uitbouwen.

   

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.