Home / iers keltische muziekavond in ane

iers keltische muziekavond in ane

Frank van Essen was 20 jaar drummer en violist van de legendarische Ierse folk/rock formatie IONA. Nu vormt hij samen met zijn vrouw Marlou (zang) en meestergitarist Elewout de Raad de band MERLIN. Een ode aan de rijke Keltisch getinte folkmuziek, met ondermeer gezongen en instrumentale stukken van Iona, Riverdance, Donal Lunny en eigen werk.

Locatie
Het intieme concert vindt plaats in het sfeervolle atelier van Erve ’t Hacht in Ane. De deur gaat om 19.30 uur open, aanvang van het concert is 20.00 uur. Er zijn maar 40 plekken beschikbaar, dus meld je snel aan via info@ervehacht.nl. Kaarten kosten €12,50 per stuk (incl. koffie/thee).
Adres: Engeland 6, 7784 CH in Ane. Kijk voor meer informatie op www.ervehacht.nl.

Lees ook

Zwerfafval ruimen bij melkveebedrijf Koonstra

OMMEN – Aan de oproep in deze krant enkele weken geleden, om als vrijwilliger boeren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.