Home / horeyezon partner van sv dalfsen jo13 1

horeyezon partner van sv dalfsen jo13 1

HorEyeZon is een jong bedrijf dat zich met behulp van drones (multicopters) heeft toegespitst op luchtopnames. Inmiddels zijn vele opdrachten uitgevoerd voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Van evenement tot bedrijfspromotie, er is veel meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht wordt. Zo zijn bijvoorbeeld van de jubileumwedstrijd SV Dalfsen 1 – PEC Zwolle 1 opnames gemaakt, wat verrassende beelden heeft opgeleverd. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.horeyezon.nl.

Lees ook

Trainersduo bij USV

NIEUWLEUSEN – Voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen maakte op de online nieuwjaarsreceptie de opvolgers van trainer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.