Home / heleen goutbeek exposeert in de olmen

heleen goutbeek exposeert in de olmen

Schilderen en tekenen: wat een prachtige manier om met andere ogen naar al het moois om ons heen te kijken. Heleen Goutbeek geniet sinds 2002 van de verf, kwasten, potloden, papier etc. Vanaf 2002 heeft ze verschillende schildercursussen gevolgd bij onder andere Antoinette Jansen en Busch & van der Worp. Vanaf september 2013 volgt ze lessen bij Meike Beekhuis, met bijvoorbeeld de masterclass en de illustratiecursus. De onderwerpen variëren, maar wat altijd terugkomt zijn positieve, warme afbeeldingen van het leven om ons heen.

Heleen exposeert van half december 2017 tot half maart 2018 op de locatie in Nieuwleusen van SAAM Welzijn Dalfsen: de Olmen, Oosterveen 21. Haar werk kunt u bewonderen in de activiteitenruimten en de gang. Tijdens de openingsuren bent u van harte welkom. Deze tijdstippen van de activiteiten kunt u vinden op de website.

Lees ook

‘Door de tijd’ het nieuwe boek over Ommen komt later uit

OMMEN – Door de coronapandemie zijn de pakketbezorgers drukker dan ooit. Ook in Ommen rijden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.