groot handbaltoernooi in trefkoele

  Deelnemers komen uit alle windstreken, zoals Ouderkerk aan de Amstel, Wervershoof, Stadskanaal, Geesteren, Borne en natuurlijk ook uit eigen regio. In diverse leeftijdscategorieen spelen de teams, verdeeld over twee hallen, hun wedstrijden op eigen niveau. Er worden wedstrijden gespeeld uit de Topklasse, maar ook puur recreatief. Kortom voor elk wat wils.

  Het toernooi staat bekend als gezellig, sportief en competitief. Vond u het WK handbal ook zo leuk, kom dan eens een kijkje nemen tussen 8.30 en 18.30 uur in de Trefkoele+, naar de toppers van de toekomst.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.