Home / groot handbaltoernooi in trefkoele

groot handbaltoernooi in trefkoele

Deelnemers komen uit alle windstreken, zoals Ouderkerk aan de Amstel, Wervershoof, Stadskanaal, Geesteren, Borne en natuurlijk ook uit eigen regio. In diverse leeftijdscategorieen spelen de teams, verdeeld over twee hallen, hun wedstrijden op eigen niveau. Er worden wedstrijden gespeeld uit de Topklasse, maar ook puur recreatief. Kortom voor elk wat wils.

Het toernooi staat bekend als gezellig, sportief en competitief. Vond u het WK handbal ook zo leuk, kom dan eens een kijkje nemen tussen 8.30 en 18.30 uur in de Trefkoele+, naar de toppers van de toekomst.

Lees ook

Ommen krijgt van Hoge Raad gelijk rond forensenbelasting

OMMEN – De gemeente Ommen is alsnog in het gelijk gesteld in de kwestie rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.