Home / groot handbaltoernooi in trefkoele

groot handbaltoernooi in trefkoele

Deelnemers komen uit alle windstreken, zoals Ouderkerk aan de Amstel, Wervershoof, Stadskanaal, Geesteren, Borne en natuurlijk ook uit eigen regio. In diverse leeftijdscategorieen spelen de teams, verdeeld over twee hallen, hun wedstrijden op eigen niveau. Er worden wedstrijden gespeeld uit de Topklasse, maar ook puur recreatief. Kortom voor elk wat wils.

Het toernooi staat bekend als gezellig, sportief en competitief. Vond u het WK handbal ook zo leuk, kom dan eens een kijkje nemen tussen 8.30 en 18.30 uur in de Trefkoele+, naar de toppers van de toekomst.

Lees ook

Het windmolenproject ‘Veur de Wind’ heeft de begroting rond

NIEUWLEUSEN – Het windmolenproject ‘Veur de Wind’ van Nieuwleusen Synergie heeft de begroting rond. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.