Home / green shoes dalfsen organiseert midwinterhoornwandeltocht

green shoes dalfsen organiseert midwinterhoornwandeltocht

Starten aan de 20 km kan tussen 9.00 en 11.00 uur; aan de 13 km tussen 10.00 en 12.00 uur en aan de 8 km tussen 11.00 en 13.00 uur. Op alle routes zijn twee stopplaatsen waar erwtensoep, koffie/thee, chocomelk of frisdrank verkrijgbaar is. Na afloop staat glühwein klaar en uiteraard ook koffie/thee, chocomelk of frisdrank.

De deelnemers komen onderweg langs dans, muziek en zang. Midwinterhoornblazers laten zien hoe de hoorns gemaakt worden en iedereen mag een poging doen om er geluid uit te krijgen. De deelnamekosten bedragen 7 euro. Dat is inclusief twee consumptiebonnen. Deze bonnen kunnen de wandelaars inleveren bij de stopplaatsen (niet bij de plaatselijke horeca). Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een betalende oudere gratis mee. Donateurs/Leden en vrijwilligers van Wandelvereniging Green Shoes Dalfsen krijgen 3 euro korting en leden van de KWBN betalen 6 euro p.p. Nordic Walkers zijn van harte welkom en ook honden mogen, mits aangelijnd, mee.

De 13 km route kan ook in groepsverband, onder begeleiding van een gids, gewandeld worden. Hiervoor is opgave noodzakelijk. Dat kan via de site www.greenshoes.nl, kopje wandelingen of telefonisch op 06-48434468 of via e-mail: info@greenshoes.nl. De groepen vertrekken rond de klok van 10.30 uur. Voor wandelaars die niet met een gids willen wandelen is voorinschrijving niet noodzakelijk.

Voor deelnemers die met het openbaar vervoer komen, rijdt er een gratis pendeldienst tussen het station en de startlocatie. Voor de laatste actuele informatie: www.greenshoes.nl.

Lees ook

Versoepeling mogelijk op tijd voor de VechtdalTrail

OMMEN – Met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni is het weer mogelijk om evenementen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.