Home / gezellige kerstbingo in beerzerveld

gezellige kerstbingo in beerzerveld

Vanaf 20.00 uur zullen de ballen gaan rollen in de Garve aan de Westerweg 40.  Maar vanaf 19.00 uur bent u reeds van harte welkom en kunt u zich gezellig onder het genot van een kopje koffie alvast opmaken voor een onvervalst avondje bingo plezier. 

Er zijn weer fantastische prijzen te winnen. Veel levensmiddelen en vleesprijzen. De hoofdprijs in de superronde is een waardecheque van 100 euro. Spanning tot aan de laatste bal. Kortom, de organisatie ziet u graag vrijdagavond 15 december op de altijd gezellige kerstbingo in Beerzerveld.

Lees ook

Marijn de Vries nieuwe toezichthouder bij RTV Oost

REGIO – De Raad van Toezicht van RTV Oost heeft Marijn de Vries (42j) per …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.