flash nieuwleusen blikt terug op eerste seizoenshelft

  In Poule A bleek Allotria met 23 punten in de finale toch te sterk voor de debuterend Bommels. De Bommels hebben het goed gedaan met een tweede plaats met 22 punten. Kort gevolgd door High Five met 20 punten op de vierde plaats en De Sprokkelaars met 15 punten op de vijfde plaats.

  De op de zesde plaats geëindigde Flash 2 gaat in het tweede deel van het seizoen het proberen in de B-poule.

  Poule B: Vanaf de start hebben de Bolleyvallers aan kop gestaan in Poule B. Met een voorsprong van 3 punten op de Hypotheekgroep werd het een spannende onderlinge wedstrijd. Door een sterk spelende Hypotheekgroep verloren de Bolleyvallers hun voorsprong met twee punten verschil. De Hypotheekgroep gaat met 25 punten promoveren naar Poule A. De Oosthoek heeft op de laatste avond goede zaken gedaan met acht punten erbij. Zij eindigden met 20 punten op de derde stek. Koldepipe met 13 punten op plek vier, gevolgd door Hullie met 10 punten. Flash 1 is met 5 punten geëindigd op plek 6 en mag in het tweede deel starten in Poule C.

  Poule C: De spannendste poule voor deze ABC avond was Poule C. Door de minimale verschillen kon ieder team nog kampioen worden. Tja en GTP eindigden met elk 18 punten gelijk op de eerste plaats. Het verschil werd gemaakt in de setpunten. Daar bleek dat GTP meer punten heeft gehaald dan Tja.
  Poule B mag rekening gaan houden met de komst van GTP. Op de derde plaats eindigde De Derde Helft met 17 punten. De vierde plaats werd gedeeld door Wiedenland en Reunited met een ieder 16 punten. De met voetbalgenen besmette Pietertjes stromen met 11 punten af naar Poule D.

  In de top van Poule D werd er door The Bitterballs en Culinaire Dinsdag/Woensdag gestreden om de promotie naar Poule C. Deze strijd werd gewonnen door The Bitterballs. Met een gedeelde eerste plaats in punten , moest het verschil gemaakt worden in de onderlinge setpunten.
  Op de derde plek eindigde Kerkenhoek 1 met 19 punten, gevolgd door de Kanariepietjes met 18 punten. Het team Goos-Schuurman hield goed stand met een vijfde plaats en 9 punten. De Grondmeppers hadden het zwaar met 2 behaalde punten en gaan naar Poule E.

  Poule E werd gedomineerd door 2 debutanten in deze poule namelijk De Dalfser Dames en Alvasi.
  Door een sterke laatste avond van Alvasi met 6 van de 8 te behalen punten, gaan zij promoveren naar Poule D. Alvasi haalde 24 punten, De Dalfser Dames 22 punten. De derde plaats werd gedeeld door Kerkenhoek 2 en Set-Up Balkburg met één ieder 16 punten. Ruitenveen sloot keurig aan met 12 behaalde punten. Tibben Tapijt eindigde als zesde met 9 punten.

  In de herenpoule werd de stand in de top volledig omgegooid. Door een sterke finale van Het Team veranderen ze van plek vier naar de eerste plaats met 22 punten, kort daarna gevolgd door DWS met 21 punten. Met 20 behaalde punten eindigt SV Vetmerel op de derde stek. Door het verlies op DWS zakken De Hoeksen met 18 punten naar de vierde plaats. Plek vijf werd ingenomen door de Mooie Meneren met 15 punten. De Keet sluit de herenpoule met geen enkele punt, maar ze hebben zeker een goede competitie geleverd.

  Op 12 en 19 januari 2018 beginnen de eerste wedstrijden van de 2de helft van dit seizoen. 

   

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.