daverende gyminstuif energy ommen

  Dat had tot gevolg dat steeds meer kinderen aanschoven. Op een gegeven moment waren er bij jongste groep zo’n 85 kinderen druk in de weer. Op de airtumbling baan kon worden gesprongen, op de balk werd gebalanceerd en aan de brug gezwaaid en geduikeld. En net als in het sprookje van Aladdin verscheen een vliegend tapijt, waarop naar hartenlust kon worden gezweefd en geschommeld.

  Dit was een ongekend succesnummer waar volop gebruik van werd gemaakt. Verder stonden op de vloer trampolines opgesteld, waarop de jeugd op kon springen en uitrazen. Tijdens de pauze was er voor alle kinderen ranja met een lekkernijtje. Om half drie ging de tweede groep kinderen, in de leeftijdscategorie 6 tot en met 12 jaar, los op de vloer. Ook hier was de opkomst met om en nabij de 80 kinderen super. Iedereen kon zich uitleven op de toestellen en zich wagen aan de activiteiten, iets wat met groot plezier en enthousiasme geneurde.

  De saamhorigheid binnen de gymnastiekvereniging om deze instuif te laten slagen was enorm. Een grote groep assistenten, bestuur, activiteitencommissie en niet in de laatste plaats de gymleiding zorgden voor een soepel verloop.

  Energy Ommen kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde instuif en is zeker van plan hier een passend vervolg aan te geven. Zie www.energy-ommen.nl.

  hierbij het artikel en bijbehorende foto’s , die Energy Ommen passend vond voor de sfeer.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.