Home / danny van der sluis naar start racing

danny van der sluis naar start racing

Het team uit Nieuwleusen blijft in 2018 rijden met Patricia Kok op de haar bekende Yamaha R6. Zij gaat wederom uitkomen in de ProCup600, waar ze de vierde plaats van het afgelopen seizoen hoopt te verbeteren.

De YamahaR1 waar Ricardo Brink zijn successen op behaalde, derde in de OW cup, wordt vervangen door een Honda CBR1000RR Fireblade SP2, die door Ten Kate Racing products uit Nieuwleusen ondersteund gaat worden. De 21-jarige Staphorster Van der Sluis gaat met deze machine uitkomen in de OW Supercup1000.

Voor Van der Sluis is het een hernieuwde kennismaking met Honda, maar voor het eerst op een de zwaardere 1000. In 2016 werd hij vierde op een Honda in de OW Supercup600, een jaar eerder was hij zelfs de beste in deze klasse. In 2017 kwam Van der Sluis uit op een Yamaha R6 voor het Pearle Gebben racing team. Ook toen stond hij op het podium. Met één overwinning en enkele tweede plaatsen werd hij uiteindelijk derde in de algemene rangschikking.

Voor 2018 staan er dus, zowel voor het team als de coureurs, enkele mooie uitdagingen om aan te werken. Dit zal beginnen tijdens de jaarlijkse voorjaarstrainingen die verreden gaan worden in Spanje.

Lees ook

Mantelzorgwaardering 2021 aan te vragen t/m 28 februari 2022

DALFSEN – De gemeente Dalfsen is blij met inwoners die zich als (jonge) mantelzorger actief …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.