dames flash nemen vijf punten mee uit groningen

  Flash had dit seizoen nog niet vaker tegen Veracles gespeeld, dus de ploeg wist niet goed wat het moest verwachten. De dames gingen er vol goede moed tegen aan, de eerste set werd begonnen met Eva Rosa, Sabine, Maaike, Jennelien, Mireille, Manouk en Irene. Het was een spannende set maar de dames uit Nieuwleusen trokken aan het langste eind en wonnen deze set met 25-23.

  In de twee set werd er aan de opstelling niets veranderd, Nieuwleusen kwam op een mooie voorsprong en stond 5 punten voor. Helaas hielden ze deze voorsprong niet vast en lieten ze de dames uit Groningen weer terug komen in de wedstrijd. Toch werd ook de 2e set gewonnen met 25-22. In de derde set ging Flash Nieuwleusen met steeds meer overtuiging en lef spelen, er werden aan beiden kanten een aantal wissels gedaan, voor Veracles leverde dit niet het gewenste resultaat op en dat betekende dat Nieuwleusen de derde set dik won met 25-17.

  Flash Nieuwleusen wilde voor de volle vijf punten gaan, dat betekende dat ze ook de laatste set moesten gaan winnen. En dat gebeurde ook. Ze bleven goed spelen en hielden de dames uit Groningen goed onder druk. De vierde set werd gewonnen met 25-17. Flash Nieuwleusen won dus met 0-4 van Veracles en nam de vijf punten mee terug naar Nieuwleusen.

  Volgende week spelen de dames hun laatste wedstrijd van dit jaar in Nieuwleusen, hier nemen zij het op tegen Dalen. De wedstrijd begint om 18.00 uur en alle support is welkom.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.