dalfsen treft alverna in districtsbeker

  Dalfsen zit nog in het bekertoernooi, doordat het in de knock-outfase afrekende met eersteklasser De Zweef, tweedeklasser IJVV en vierdeklasser DKB. In de poulefase won het van Vilsteren, Mariënheem en Broekland.

  Alverna versloeg in de poulefase Spero, ESA en NEC. Vervolgens was de ploeg in de knock-outfase te sterk voor Union en Juliana’31. In competitieverband maakte Alverna het afgelopen decennium een opmars door. Vanuit de 4e klasse wist het de Hoofdklasse te bereiken. Vorig seizoen degradeerde de ploeg weer uit die klasse.

  De wedstrijd tegen Alverna wordt gespeeld op donderdag 15 februari 2018, aftrap 20.00 uur. Mocht het Dalfsen lukken om de achtste finales te bereiken, dan wacht een uitwedstrijd tegen de winnaar van DUNO – De Bataven.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.