Home / dalfsen treft alverna in districtsbeker

dalfsen treft alverna in districtsbeker

Dalfsen zit nog in het bekertoernooi, doordat het in de knock-outfase afrekende met eersteklasser De Zweef, tweedeklasser IJVV en vierdeklasser DKB. In de poulefase won het van Vilsteren, Mariënheem en Broekland.

Alverna versloeg in de poulefase Spero, ESA en NEC. Vervolgens was de ploeg in de knock-outfase te sterk voor Union en Juliana’31. In competitieverband maakte Alverna het afgelopen decennium een opmars door. Vanuit de 4e klasse wist het de Hoofdklasse te bereiken. Vorig seizoen degradeerde de ploeg weer uit die klasse.

De wedstrijd tegen Alverna wordt gespeeld op donderdag 15 februari 2018, aftrap 20.00 uur. Mocht het Dalfsen lukken om de achtste finales te bereiken, dan wacht een uitwedstrijd tegen de winnaar van DUNO – De Bataven.

Lees ook

Het windmolenproject ‘Veur de Wind’ heeft de begroting rond

NIEUWLEUSEN – Het windmolenproject ‘Veur de Wind’ van Nieuwleusen Synergie heeft de begroting rond. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.