Home / dalfsen en asc62 zoeken naam voor nieuwe jeugdafdeling

dalfsen en asc62 zoeken naam voor nieuwe jeugdafdeling

“Een naam voor een toekomstbestendige jeugdafdeling waarin ieder kind op zijn eigen plek kan voetballen en er voor ieder kind gepaste aandacht is!”, laten beide voetbalverenigingen weten. “Dus kom maar op en scoor met de naam die u jij bedenken kan!”

Iedereen die wil, kan tijdens het Dalfser Kerstfestijn op vrijdag 15 december (16.00 – 22.00 uur) een naam inleveren. Deze naam wordt opgehangen in de kerstboom naast de kraam die overduidelijk van SV Dalfsen en ASC’62 samen is. Wie het ‘samenzijn’ wil onderstrepen is van harte welkom om een tijdje bij de kraam te helpen. Opgave via: wimvegt@gmail.com

Ook staat in het clubgebouw van ASC’62 en in de kantine van SV Dalfsen een ideeënbus. Daarin kunnen leden hun idee posten tot de winterstop op vrijdag 22 december. Daarna worden alle namen verzameld, gewikt en gewogen door de werkgroep PR en Sponsoring. Deze werkgroep legt dan haar voorstel(len) bij de stuurgroep neer en daarna zullen beide besturen een beslissing nemen.

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Hebt u dat ook, dat bultjes of onregelmatigheden in of op je huid direct kwaadaardige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.