Home / creatief met zang in dalfsen

creatief met zang in dalfsen

In januari gaat in Dalfsen een nieuwe zanggroep van start onder leiding van Dea Jansen. Zij richtte enkele jaren geleden het zang- en cabarettrio The Wrinkles op, dat op 24 februari optreedt in theater de Stoomfabriek. Alle liedjes van The Wrinkles zijn door Dea Jansen geschreven. Het werken in dit trio bracht haar op het idee van een improvisatie-zanggroep.

“Het lijkt me geweldig om met een groep zangers en zangeressen te gaan improviseren. Iedereen brengt zijn eigen stijl en ideeën mee en met elkaar maken we stap voor stap iets nieuws! Het draait echt om samen plezier hebben en creatief zijn”, aldus Dea. “De resultaten worden door mij vastgelegd. Zo ontstaat er na verloop van tijd een eigen repertoire, waarmee de groep in de toekomst af en toe kan optreden.”

In de zanggroep is plaats voor maximaal 12 mensen die ervaring hebben met zang. Iedere donderdagmiddag van 13 tot 15 uur is er repetitie, met uitzondering van de schoolvakanties. Leden betalen 24 euro per maand, behalve tijdens de zomermaanden juli en augustus. Koffie, thee en frisdrank tijdens de repetities zijn inbegrepen.

Heb je zin om mee te doen, meld je dan aan door contact op te nemen met Dea Jansen, 06 38 54 96 04. Aspirant-leden doen een stemtest om te bepalen wat hun stembereik is.

Lees ook

Online masterclass ‘Van de druppel naar de Vecht’

Meedoen vanaf de bank REGIO – Waterschap Drents Overijsselse Delta en waterschap Vechtstromen nodigen bewoners …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.