Home / clinic bewust hardlopen in ommen

clinic bewust hardlopen in ommen

Bewust hardlopen is gericht op ontspannen lopen met minder belasting. In de clinic wordt in acht lessen gewerkt aan het individueel optimaliseren van de loophouding en beweging. Houdingsoefeningen worden vertaald naar de loopbeweging, wat de individuele loopstijl ten goede komt.

Er wordt verschillende malen gebruik gemaakt van videoanalyse, waarbij de aandachtspunten en vorderingen duidelijk geïllustreerd worden. Naast de looptechnische aspecten komen de rol van mentale focus, het belang van herstel, ademhaling, oefeningen ter bevordering van de rompstabiliteit en schoenkeuze aanbod. De clinic is bedoeld voor zowel de beginnende als de ervaren loper en is voor iedereen toegankelijk. De cursus wordt gegeven op de atletiekbaan van ACO van Elderen, gelegen op sportpark Westbroek. De cursus start op 15 januari en is van 19.30 tot 21.00 uur.

Voor meer informatie over de clinic kunt u contact opnemen met Henk Weteringe. Per mail: henk.weteringe@outlook.com of via tel. 06-40536089 of via www.acovanelderen.nl.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.