Home / christenunie dalfsen reikt jeugdlintjes uit

christenunie dalfsen reikt jeugdlintjes uit

Matthias Kuiterman, steunfractielid van ChristenUnie Dalfsen en jongerenambassadeur van PerspectieF, de jongerenorganisatie van de ChristenUnie, vertelt over het initiatief: “Kinderen en jongeren leveren op hun manier soms een geweldige bijdrage aan de samenleving. Neem als voorbeeld een tiener die zorgt voor zijn zieke moeder, of een kind dat zich met een mooie actie heeft ingezet voor het goede doel. Wij vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren beseffen dat wat zij doen heel bijzonder is. Daarom willen we graag deze kinderen een keer in het zonnetje zetten’’.

Iemand nomineren voor een jeugdlintje Iedereen kan een kind of jongere nomineren voor een jeugdlintje. De voorwaarden zijn dat de genomineerde woont in de gemeente Dalfsen en jonger is dan 18 jaar. Nominaties kunnen tot 31 december worden gestuurd naar dalfsenperspectief@gmail.com. Geef hierin zo concreet mogelijk aan waarom de genomineerde het jeugdlintje met een cadeau verdiend. De jury zal zich over de nominaties gaan buigen en beslissen wie het jeugdlintje krijgt toegekend.

Lees ook

Gemeente Dalfsen digitaal in gesprek met boeren

DALFSEN – De gemeente Dalfsen sprak door de jaren heen met verschillende groepen inwoners, ondernemers, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.