Home / cda dalfsen maakt lijsttrekker en beoogd wethouder bekend

cda dalfsen maakt lijsttrekker en beoogd wethouder bekend

Janine Schiphorst-Kijk in de Vegte, staat als ervaren politicus op plek 3 gevolgd door huidig raadslid Roel Kouwen op plek 4. Daarna een nieuw gezicht voor het CDA Dalfsen in de persoon van Wilco Pasman. Wilco is directeur bij Stimuland en werkt daar aan een mooi, vitaal platteland met een gezonde economie en een lokaal voorzieningenniveau.
Wim Massier staat als vers raadslid op plek 6, hij is onlangs toegetreden tot de raad ivm de benoeming van Jan Uitslag als wethouder. Op plek 7 wederom een nieuw gezicht voor het CDA Dalfsen in de persoon van Gerrit Hoogenboom. Gerrit is vanuit zijn werk als adviseur actief in de agrarische sector, maar velen zullen hem kennen van de functies die hij vervuld in Lemelerveld, zoals bijvoorbeeld voorzitter van het Kulturhus. Huidig wethouder Jan Uitslag staat op nummer 8. Mindert Westra maakt de lijst van mensen die het CDA in de gemeenteraad willen vertegenwoordigen compleet.

Betsy Ramerman is als lijsttrekker erg content met de kandidaten op de lijst en is van mening dat 7 zetels minstens weer haalbaar moet zijn bij de komende verkiezingen op 21 maart. “We hebben een mooie mix van lokale kandidaten en gezien hun achtergrond, voldoende bagage hebben om onze stemmers te kunnen vertegenwoordigen.”
“De kandidaten hebben er zin”, ervaarde voorzitter Paul Slot tijdens ledenvergadering die gisteravond plaatsvond in Dalfsen. “Met Betsy Ramerman als lijsttrekker zijn we erg blij. Met gezonde ambitie kijken we samen uit naar de komende verkiezingen.”

Het verkiezingsprogramma is zo goed als klaar, leden konden nu nog hun laatste input geven. Bij de nieuwjaarsborrel begin januari zal deze gepresenteerd worden. Betsy wil al wel vast een tipje van de sluiter oplichten: “de rode draad van het verkiezingsprogramma is
‘Een gemeente die we door willen geven’.”

Lees ook

Raadslid Olst-Wijhe verhuist naar Ommen en sluit zich aan bij de LPO

OMMEN – Ron de Wit, momenteel raadslid in de gemeente Olst-Wijhe, verhuist per 1 maart …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.