Home / burgemeester vroomen betreurt breuk met hardenberg

burgemeester vroomen betreurt breuk met hardenberg

Vroomen: “Vijf jaar geleden is de bestuursdienst opgericht om te komen tot het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening, het verminderen van de kwetsbaarheid van de beide gemeentelijke organisaties en het verminderen van de kosten. Er is veel bereikt en er valt nog veel winst te behalen.”

De burgemeester noemt het ‘een schokkende ervaring’ voor de medewerkers van de bestuursdienst, dat juist in de weken, dat de bestuursdienst haar vijfjarig jubileum viert, het bericht komt dat de gemeente Hardenberg uittreedt. “Ik betreur de stap van onze partnergemeente en roep de collega’s op dit besluit te heroverwegen.”

De volledige installatierede van Hans Vroomen is te lezen via de bijlage van dit artikel.

Lees ook

Voetbal Dalfsen

ASC’62 verliest van Quick’20 uit Oldenzaal ASC’62 speelde de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Quick’20 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.