Home / anwb automaatje op bezoek bij de zonnebloem

anwb automaatje op bezoek bij de zonnebloem

Er was veel belangstelling voor deze nieuwe vervoersservice. Hierbij vervoeren vrijwilligers op verzoek minder mobiele plaatsgenoten. De chauffeurs gebruiken hiervoor hun eigen auto. Het vervoer beperkt zich niet tot een bezoek aan ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. U schakelt ANWB AutoMaatje ook gewoon in voor leuke doelen als een bezoeken afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen. Om gebruik te kunnen maken van ANWB AutoMaatje hoeft u alleen maar contact op te nemen met Gerard van Bennekom, telefoon 088 – 850 8805 (tussen 08.30 en 12.00 uur). Aanmelden is gratis. U betaalt alleen een kleine onkostenvergoeding van 30 cent per kilometer per rit aan de vrijwilliger.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.