aluvo snertloop bij s v nieuwleusen

  De start nabij sportpark Het Klaverblad is om 13.00 uur. Inschrijven kan vanaf 12.00 uur tot vijftien minuten voor de start. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro.Voor de jeugd t/m 12 jaar is er een parcours van 1,1 km uitgezet. Deelname hieraan is gratis.

  Dankzij sponsoring van Aluvo zal er met een elektronisch tijdregistratiesysteem worden gewerkt. De deelnemers lopen met een chip die met een tiewrap aan de veters wordt bevestigd. Na de wedstrijd dient de chip weer ingeleverd te worden.

  Ook deze editie zal speaker Herman Vrieling met zijn onnavolgbare humor het publiek op de hoogte houden en de deelnemers aansporen tot grootse prestaties.

  Voor de winnaars zijn er ereprijzen beschikbaar gesteld. Iedere deelnemer ontvangt een herinnering.

  Voor wandelaars zijn er een prachtige routes uitgezet van 5 en 10 km. Zij kunnen starten vanaf 12.00 uur. Wandelaars betalen 3 euro. De Aluvo Snertloop is hét evenement om het nieuwe jaar sportief goed te beginnen. Bovendien is er voor iedereen na afloop een kop heerlijke snert. De opbrengst van de Aluvo Snertloop komt ten goede aan het in aanbouw zijnde clubhuis van S.V. Nieuwleusen.

  Meer informatie over de Snertloop is te vinden op www.ag85.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.