als dalfsen duikt het nieuwe jaar in

  Tekst/foto: Evert Jan Goos

  Inschrijving voor deze duik is vooraf mogelijk via de site teamdalfsen.nl en op 1 januari vanaf 13.00 uur. De deelnemerskosten zijn 10 euro. Bovendien kan men zich laten sponsoren. Een frissere start van het nieuwe jaar is niet denkbaar.

  Deze traditie begon in 2015, toen doken ruim 30 mensen de Vecht in. In 2016 was dit al gestegen tot bijna 80 deelnemers en afgelopen jaar waren dat er circa honderd. Ook sportverenigingen en bedrijven worden uitgedaagd om met een eigen sport- of bedrijfsteam mee te doen. Teambuilding bij uitstek.

  Evenals als vorig jaar is er ook deze keer een beker voor het meest origineel uitgedoste team. Voorafgaande aan de duik zal de warming-up worden verzorgd door Ina Linthorst (Kontrast). Aanvang 13.45 uur. Henk Borgmeijer gaat als speaker fungeren. Het Team Dalfsen organiseert deze activiteit om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de strijd tegen de ziekte ALS.

  Woordvoerder Bernard Bos, namens Stop ALS steun Team Dalfsen, meldt dat de opbrengst in zijn geheel naar de Stichting ALS gaat. Deze stichting zet zich in voor de genadeloze spierziekte waar nog steeds geen medicijn voor is. Organisator Team Dalfsen dat zich inzet voor deze stichting neemt op 31 mei 2018 weer deel aan de 7e editie van de Tour du ALS: de beklimming van de Mont Ventoux. Nieuwe teamleden zijn van harte welkom (fietsers, wandelaars, hardlopers). In de maand mei wordt voor de 2e keer de Vechtdal Landgoederen Loop georganiseerd. “De opbrengst van al deze activiteiten is voor de stichting ALS”, aldus Bos.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.