Home / yoga landstede welzijn start met nieuwe groepen

yoga landstede welzijn start met nieuwe groepen

De lessen worden, in zowel Nieuwleusen als Dalfsen, gegeven door Djoeke Mellink. Deze Yoga lessen worden gedeeltelijk op de stoel gegeven en zijn speciaal voor mensen met een beperking of blessure en/of mensen op hogere leeftijd. De lessen bestaan uit milde yoga oefeningen om de spieren te versterken en de bewustwording te vergroten, de energieblokkades op te heffen en ademhalings-¬‐en ontspanningsoefeningen.

Djoeke heeft de vierjarige yogadocentenopleiding Samsara gevolgd en heeft inmiddels vijftien jaar ervaring. Haar lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Cursisten ervaren dat ze volwaardig mee kunnen doen, ondanks blessure of lichamelijke beperking. Ze worden zich bewust van hun mogelijkheden, om te leren omgaan met hun beperkingen.

Wat Djoeke vaak terug hoort is dat cursisten zich meer bewust zijn van hun houding, lichaam en geest en dat ze het op de mat geleerde kunnen toepassen in het dagelijks leven. Zowel in werk- als in privésituaties.

Donderdagmiddag 11 januari 2018 start de Milde Yoga les van 14.00 – 15.00 uur met een gratis proefles in de Olmen om te ervaren of deze vorm van Yoga bij je past. Wel is het de bedoeling om je van te voren even aan te melden bij Landstede Welzijn, tel.: 088-8508800 of welzijndalfsen@landstede.nl.

Voor informatie www.djoekesyoga.nl.

Lees ook

Saxenburgh Medisch Centrum betrokken bij internationale Covid-studie

HARDENBERG – Iets meer dan 1 op de 10 coronapatiënten die in het ziekenhuis terechtkomt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.