Home / win kaarten voor de vakantiebeurs

win kaarten voor de vakantiebeurs

Vijf dagen lang kunnen vakantiegangers zich grensverleggend laten inspireren door reisaanbieders uit de hele wereld. Daarnaast zijn er verrassende workshops en heel veel interessante aanbiedingen. Locals zijn op de beurs aanwezig om antwoord te geven op de meest uiteenlopende vragen.

Nieuw dit jaar: Night at the Vakantiebeurs. De complete beurs met alle stands zal zaterdag geopend zijn tot 20.00 uur, daarna kan men tot 22.00 uur in de nieuwe Experience Hal terecht om in vakantiesferen te genieten van live entertainment, een hippiemarkt en culinaire versnaperingen en tropische drankjes.

In aanmerking komen voor één van de acht setjes van twee kaarten? Stuur dan voor maandag 11 december een mailtje met als titel ‘Vakantiebeurs’ naar redactie@weekbladsalland.nl. Vermeld in het mailtje zelf naam- en adresgegevens en telefoonnummer. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Lees ook

Het Boek van de Week

Het is vijftig jaar geleden dat de eerste Pluk verscheen. Aanvankelijk als feuilleton in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.