Home / wijnproeverij in grand cafe de fabriek

wijnproeverij in grand cafe de fabriek

Er is dit keer gekozen voor met name de winterse wijnen die zich goed laten combineren met allerhande gerechten. Ook is er weer een prachtige olijfolie aan toegevoegd. De proeverij is bewust laagdrempelig gehouden en toegankelijk voor iedereen, wijnkenner of niet. De bezoeker bepaalt zelf, in zijn eigen tempo wat hij wil proeven en bestellen.

Eigenaar Bard van Wijngaarden: “Alle wijnen uit het assortiment zijn afkomstig van de kleinere, soms biologisch werkende, producenten. Bedrijven die niet gaan voor kwantiteit maar kwaliteit en daarom bewust hun opbrengsten per hectare laag houden. Alleen zo kom je tot een product waarin je de typiciteit van de druif, de omgeving én de producent kunt herkennen.”

Bezoekers zijn welkom van 13.00 – 16.30 uur. Vooraf opgeven kan via info@vanwijngaardenwijn.nl of www.vanwijngaardenwijn.nl.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.