Home / wie nomineer jij dit jaar voor de vechttrofee

wie nomineer jij dit jaar voor de vechttrofee

Mensen en/of organisaties die de trofee verdienen, kunnen genomineerd worden. Dat kan door een mail met naam en motivatie te sturen naar avanwijnen@vechtdalmarketing.nl of per post naar Vechtdal Marketing, Zeesserweg 5, 7731 BG Ommen. Nomineren kan tot en met vrijdag 22 december. Vechtdal Marketing selecteert uit alle inzendingen een top drie. Deze genomineerden zullen via social media en regionale nieuwsbladen bekendgemaakt worden, zodat er gestemd kan worden.

In 2016 won Wim Borst de Vechttrofee. Wim Borst is als vrijwillig coördinator en penningmeester al (15!) jaren actief voor de Vechtdal Fiets- en Wandelvierdaagse. Hij verzet ongelofelijk veel werk voor de organisatie van de vierdaagsen in Vechtdal Overijssel. Tevens stuurt hij de 50 vrijwilligers van het ANWB Mentorkorps aan gedurende de 4-daagse. Daarnaast is hij een echte Vechtdal ambassadeur met een gedegen kennis over route structuren in ons gebied en is hij een goede contactpersoon naar de ANWB toe. Eerdere Vechtdal ambassadeurs waren Ans Naber, Nico Arkes, Margé Hans, Johan Drenth, Edwin Evers, René Jansen en Simone Koggel en Jack van der Boon. Zij zijn ook onderscheiden met de Vechttrofee voor hun inzet voor de promotie van het Vechtdal.

Lees ook

Pieter van Gurp viert honderdste verjaardag

DALFSEN – Oud predikant Pieter van Gurp vierde afgelopen donderdag zijn honderdste verjaardag. De gehele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.