Home / werkandmantelzorg buzz on tour naar dalfsen

werkandmantelzorg buzz on tour naar dalfsen

“Werk combineren met mantelzorg, het is de normaalste zaak van de wereld. Toch wordt er weinig over gesproken. En daar gaat de gemeente Dalfsen samen met de ‘Werk&Mantelzorg Buzz on Tour’ iets aan doen”, aldus wethouder Uitslag. Wethouder Agricola vult zijn collega aan: “Alleen als dit belangrijke, actuele thema op de werkvloer bespreekbaar wordt, kunnen we werk en zorg beter op elkaar afstemmen”.

‘Werk&Mantelzorg Buzz on Tour’ In opdracht van de ministeries van Volksgezondheid Welzijn en Sport, Onderwijs Cultuur en Wetenschappen en Sociale Zaken en Werkgelegenheid is Werk&Mantelzorg een landelijke campagne gestart om ervoor te zorgen dat Nederlandse werkgevers mantelzorgvriendelijker worden. Het motto is: Werk en mantelzorg, zorg dat ’t werkt!

Met de ‘Werk&Mantelzorg Buzz on tour’ trekken vertegenwoordigers van Werk&Mantelzorg door heel Nederland om zoveel mogelijk ‘buzz’ te creëren. Ze brengen werkgevers en werknemers met elkaar in gesprek en inspireren met ‘best practices’.

Kijk op www.buzz-on-tour.nl/overijssel voor meer informatie en kom langs. Hoe meer mensen, hoe meer ‘buzz’ en hoe groter de kans dat heel Nederland mantelzorgvriendelijk wordt!

Lees ook

Dichtmiddag op VechtdalLeeft TV

REGIO – Donderdag 28 januari begint de week van de poëzie in Nederland en Vlaams …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.