Home / volleybalvereniging ouvol zoekt versterking voor herenteam

volleybalvereniging ouvol zoekt versterking voor herenteam

Vooral dat laatste is opmerkelijk, want veel verenigingen in de buurt hebben er niet zoveel. Er zijn zelfs een aantal grote verenigingen die helemaal geen herenteam meer hebben. Volleybal lijkt steeds meer een vrouwensport te worden. Maar niet in Oudleusen. Het vlaggenschip van het mannelijke gedeelte van Ouvol is vanzelfsprekend Heren 1. Een groepje spelers, jong en enthousiast, die al sinds de jeugd met elkaar spelen. Verleden jaar kwam er een nieuwe trainer voor de groep, Leo Kuijer. Lekker fanatiek twee keer per week trainen met het gewenste resultaat: promotie naar de eerste klasse.

“Op dit hogere niveau knokken de jongens voor ieder punt. Helaas is de selectie iets te krap. Door blessures, maar ook doordat één van de spelers als militair nog wel eens op oefening is. Daarom zijn we op zoek naar jonge, enthousiaste volleyballers om het team te versterken. Wat heeft Ouvol te bieden? Een heel gezellig vereniging en enthousiaste teamgenoten, een leuke plek om te spelen en om na te zitten, maar ook de mogelijkheid om een betere volleyballer te worden”, aldus trainer Leo. Ouvol-voorzitter Henk Overhein voegt er aan toe: “Natuurlijk zijn ook andere mannen, die op een iets lager niveau willen spelen van harte welkom, want we willen graag ook de volgende jaren drie mannenteams behouden.”

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – De fotowerkgroep van het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.