Home / vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

vlooienmarkt in diamanthal balkbrug

Een grote groep enthousiaste vrijwilligers organiseert al vele jaren een druk bezochte, gezellige en sfeervolle markt in de heldere geïsoleerde Diamanthal. De oktobermarkt was druk bezocht en het aanbod was groot. Twee hallen vol gebruikte oud of overjarige spullen. Ook werden (boeren)antiek en verzamelspullen, alsmede ambachtelijk of handmatig vervaardigde producten verkocht.

De markt vindt plaats van september tot en met april, elke vierde zaterdag van de maand, van 8.00 tot 13.00 uur. Bezoekers betalen slechts € 1.50 en kinderen mogen gratis naar binnen. Rond de hal is voldoende gratis parkeergelegenheid. Zie ook www.diamanthal.nl of mail vlooienmarkt@diamanthal.nl.

Lees ook

Gratis groentezaad voor scholen en kinderopvang uit Ommen

OMMEN – Scholen en kinderopvangorganisaties uit Ommen kunnen kosteloos groentezaden en een bijbehorend lespakket aanvragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.