Home / vier gastvrijheidssterren voor muldershoek

vier gastvrijheidssterren voor muldershoek

Voor de Baalderborg Groep is gastvrijheid een belangrijk onderdeel van de dagelijkse zorgverlening. Om er achter te komen hoe Mulderhoek op dit onderdeel scoort, vroeg het in februari om een onderzoek van de onafhankelijke organisatie Gastvrijheidszorg met Sterren.

Lovend
Die hield enquêtes en persoonlijke interviews onder de bewoners, familieleden, mantelzorgers, vrijwilligers, de cliëntenraad en ook enkele medewerkers. Daarnaast bracht een mysteryguest een bezoek aan de woon-/zorglocatie. Uit het onderzoek komt naar voren dat Muldershoek hoog scoort op de onderdelen klantvriendelijkheid, bejegening en ambiance. Ook het gastvrijheidsbeleid waarin men aldoor zoekt naar verbeteringen staat hoog aangeschreven. De onderzoekers waren lovend over de contacten die Muldershoek onderhoudt met de inwoners van het dorp. Ook is men erg te spreken over de gerichte aandacht die men de cliënten geeft, de ruimte voor eigen regie en aandacht voor privacy.

Zeer welkom
Muldershoek is een gecombineerde woon-/zorglocatie waar verstandelijk gehandicapten en ouderen samenwonen. Het is een schoolvoorbeeld van kleinschalig wonen, sterk georiënteerd op de plaatselijke dorpsgemeenschap. De aanwezigheid van veel vrijwilligers draagt eraan bij dat de bewoners onderdeel blijven van de dorpsgemeenschap waar zij hebben gewoond. Door de inzet van de enthousiaste en bevlogen medewerkers voelen de cliënten, familieleden, vrijwilligers, mantelzorgers en dorpsgenoten zich thuis en zeer welkom op de locatie.

 

Lees ook

Leerlingen De Polhaar lopen alternatieve wandeldriedaagse

DALFSEN – De oudervereniging van De Polhaar liet zich niet ontmoedigen door de afgelasting van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.