verloskundige verwijst voortaan digitaal naar saxenburgh groep

  Met ZorgDomein krijgt de verwijzer inzicht in de best passende vervolgzorg voor de patiënt. Is de keuze gemaakt, dan stuurt de huisarts of de verloskundige een verwijsbrief met alle relevante medische gegevens digitaal naar de zorginstelling, in dit geval naar de Saxenburgh Groep.

  Zo beschikt de zorginstelling bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie om de patiënt op het juiste spreekuur in te plannen. Bovendien zijn zowel de behandelaar als de patiënt goed voorbereid op het consult. Op die manier verwacht Saxenburgh Groep de patiëntenzorg sneller én beter te laten verlopen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.