Home / verloskundige verwijst voortaan digitaal naar saxenburgh groep

verloskundige verwijst voortaan digitaal naar saxenburgh groep

Met ZorgDomein krijgt de verwijzer inzicht in de best passende vervolgzorg voor de patiënt. Is de keuze gemaakt, dan stuurt de huisarts of de verloskundige een verwijsbrief met alle relevante medische gegevens digitaal naar de zorginstelling, in dit geval naar de Saxenburgh Groep.

Zo beschikt de zorginstelling bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie om de patiënt op het juiste spreekuur in te plannen. Bovendien zijn zowel de behandelaar als de patiënt goed voorbereid op het consult. Op die manier verwacht Saxenburgh Groep de patiëntenzorg sneller én beter te laten verlopen.

Lees ook

Politiek verwoord: Het recht van de snelste

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.