Home / vechtdal politiek op vechtdal fm

vechtdal politiek op vechtdal fm

Frans gaf aan dat de politiek van de CU gebaseerd is op een Bijbelse levensopvatting. Dat houdt in “omzien naar en zorgen voor elkaar”. Dat geldt ook voor anders denkenden. Henri houdt vooral een pleidooi voor een “vriendelijk centrum” voor ondernemers en publiek. Hij bepleit een goed functionerende rondweg. Opgemerkt wordt dat de begroting negatief is door te veel incidentele uitgaven. Gestreefd moet worden naar een sluitende begroting in de toekomst.

Vrijdag 1 december ontvangt Pieter Horinga in de studio Hardenberg Betsy Ramerman, fractievoorzitter CDA Gemeente Dalfsen; Wim Hulsebosch ontvangt Tonny van der Cozijne D66 en Erik Kobes VVD beide Gemeente Twenterand. Afstemmen op Delta Media, Omroep NOOS of Vechtdal FM. Tijdens de uitzending kan ingebeld worden via 0523-760788.

Lees ook

Schilderijen van Harry Soepenberg bij Heileuver

DALMSHOLTE – Bij Heileuvers Schilderijenhuis in Dalmsholte is tot eind februari een expositie te zien …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.