Home / uitleg over tablets in tabletcafe hardenberg

uitleg over tablets in tabletcafe hardenberg

Elke eerste woensdagmorgen van de maand, van 10.00 – 12.00 uur wordt er een Tabletcafé georganiseerd in Bibliotheek Hardenberg. Het Tabletcafé is een plek om elkaar te ontmoeten, leren om te gaan met je apparatuur, nieuwe mogelijkheden ontdekken en iets leren en meer begrijpen van de digitale wereld. Er worden tips uitgewisseld, contacten opgedaan en vragen gesteld. Een mooie gelegenheid om uw tablet beter te leren kennen.

Tijdens het Tabletcafé van woensdag 6 december staan de onderwerpen Dropbox en Steffie centraal. Met Dropbox wisselt u eenvoudig bestanden (foto’s, documenten, muziek) uit tussen verschillende gebruikers en apparaten. Steffie is uw persoonlijke assistent, zij legt moeilijke dingen
op een makkelijke manier uit.

Aanmelding vooraf is niet verplicht, maar wel handig in verband met de voorbereiding. Geef u op met naam, emailadres en/of telefoonnummer via 0523-270271. Deelname is gratis, wel wordt een vrijwillige bijdrage voor onkosten op prijs gesteld. U bent van harte welkom en neemt u vooral uw tablet en essentiële wachtwoorden mee.

Lees ook

Campagne loodvrij vissen start met tweede seizoen

DALFSEN – Op maandag 21 juni is Sportvisserij Oost-Nederland gestart met het tweede seizoen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.