twee cabaretvoorstellingen in de carrousel

  Lieve mensen uit Ommen e.o,

  Het is bijna zover. Op vrijdag 24 november 2017 komen we met onze avondvullende show VAST naar Theater Carrousel in Ommen. Heeft u al kaartjes? Misschien nog niet, omdat u denkt, wie zijn die meiden? Die ken ik helemaal niet.

  Laten we ons dan even voorstellen. Wij zijn een cabaretgroep, bestaande uit Femke, Thirza, Dookje en mijn naam is Charlotte. We hebben samen gestudeerd aan het conservatorium en vanaf toen (2009) vormden wij de groep: LOS muziektheater.

  We schrijven liedjes en teksten over het dagelijks leven. Met een grote dosis humor en muzikaliteit vertellen wij over onze levens. Ons publiek vindt het ‘heerlijk’ herkenbaar. We nemen onszelf graag op de hak. Daarnaast valt er ook acrobatiek te zien. Kortom voor ieder wat wils. Onze doelgroep is dan ook erg breed. Zowel dames als heren hebben bij ons een hele leuke avond. Vele zalen zijn dan ook uitverkocht. We zitten ook alweer 8 jaar in het vak. Maar in Ommen zijn wij nog nooit geweest. En wij willen alle mensen uit Ommen, die zin hebben in een leuke avond, ook zo’n leuke avond bezorgen 🙂

  Dus denkt u nou, ik ben wel nieuwsgierig. Kom dan vooral naar Theater Carrousel. Bestel uw kaarten a € 16,00 alvast online, bij Primera Ommen of s’avonds aan de kassa.

  We hopen jullie allemaal Vrijdag 24 november 2017 om 20.15 uur te mogen verwelkomen in Theater Carrousel.

  Hartelijke groet,
  Charlotte namens LOS
  www.los-muziektheater.nl

  En op de zaterdag de 25e een Cabaret voorstelling van Elvira Out (bekend van GTST)

  Kill your darlings

  Als Elvira Out een telefoontje krijgt met de vraag of ze Bianca Bouwhuis wil spelen in Goede Tijden Slechte Tijden, twijfelt ze. Hoe artistiek verantwoord is spelen in een soap? Toch doet ze auditie, krijgt de rol en tot ieders verbazing geniet ze volop van de glitter en glamour en het herkend worden op straat. Ze heeft bestaansrecht en voelt zich succesvol als nooit tevoren. Tot ze een telefoontje krijgt of ze na het draaien nog even bij de producent komt…

  In deze tragikomedie gaat Elvira in een mix van spel en zang het gesprek aan met het publiek over vallen en opstaan. Zij speelt de teloorgang van een soapdiva, prikt haar eigen zeepbel door en vertelt openhartig hoe zij zich een loser voelde toen GTST voor haar ophield. Fictie en realiteit lopen in elkaar over en het publiek is niet alleen toeschouwer maar ook deelnemer aan deze persoonlijke reis. Een One Woman Soap en persoonlijke zoektocht naar identiteit.

  Ook deze kaarten kunt u on-line bestellen bij Theater Carrousel. Ook heeft de Primera in Ommen een verkoop punt en mits uitverkocht kunt u s’avonds aan de kassa van het theater terecht.

  Kijk voor indrukken op www.elviraout.nl

  Zaterdag 25 november aanvang 20.15 uur Kaarten € 15,-

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.