Home / t denk gelag discussieert over orgaandonatie

t denk gelag discussieert over orgaandonatie

Over orgaandonatie na overlijden bestaan veel beelden en vooronderstellingen. Maar wat is orgaandonatie eigenlijk? Hoe vaak komt het voor? Waarom is het belangrijk om je te registreren in het Donorregister, ongeacht de keuze die je maakt? Als iedereen donor is, is het probleem nog niet opgelost. Wil jezelf een orgaan ontvangen, als jezelf bezwaar maakt. En hoe worden verwanten betrokken bij de beslissing als een dierbare is overleden? Het gaat om kwetsbare momenten waarbij zorgvuldig handelen en aandacht voor verwanten belangrijk is. Donatie coördinator André Broeks vertelt graag meer over de wijze waarop Isala met orgaandonatie omgaat.

In ’t Denk-Gelag, opererend onder de koepel van Landstede Welzijn, kunnen bezoekers hierover ongedwongen van gedachten wisselen. Iedereen is weer van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. De avond begint om 20.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Napraten kan altijd. Kom allemaal naar het pluscafé van de Trefkoele+ in Dalfsen en stel de vragen die u altijd al had willen stellen en ga de discussie aan.
De entree is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Voor eventuele informatie: Tineke de Vries, tel. 06-25363195

Lees ook

Na 20 jaar afwezigheid weer een USV vrouwen 1

NIEUWLEUSEN – Na een periode van 20 jaar afwezigheid staat er komend seizoen voor USV …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.