Home / succesvolle organisatie ijssel vecht judotoernooi in ommen

succesvolle organisatie ijssel vecht judotoernooi in ommen

Van de organiserende club uit Ommen kwamen ook een aantal judoka’s op het erepodium. Bij het opstaptoernooi voor de beginnende (wedstrijd)judoka werd Jesse Veldkamp vierde. Brons was er voor Sanne Stobbelaar, Nanne Scholten, Sophie Versteeg, Jarn Gunnink en Sem Roskam. Op de tweede plaats stond Zarènde Gunnink.

De wat meer ervaren wedstrijdjudoka’s (vanaf de oranje band) namen deel in het reguliere toernooi. En ook hier kwamen een aantal Emslanders op het podium. Derde werden Tim Kremer, Bo Woortmeijer en Lars Brinkhuis. Het zilver was er voor Lindy Zandman, Noa Dunnewind en Niek Lamberts.

Al met al een zeer geslaagde dag met goed judo waar de coaches en trainers van Emsland weer trots op zijn. Ook de judoka’s die niet in de prijzen zijn gevallen hebben ontzettend goed hun best gedaan. Daarom zeggen wij ook vaak: het gaat niet om het winnen, maar het gaat om het leren!

 

Lees ook

FC Ommen stelt teleur in openingsduel tegen Avereest 

BALKBRUG – Waar FC Ommen een geslaagde bekercampagne achter de rug heeft met drie overwinningen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.