Home / startsein voor bouw sociale huur en starterswoningen in oosterdalfsen

startsein voor bouw sociale huur en starterswoningen in oosterdalfsen

Het grootste deel van de starters was hierbij aanwezig. De huurders van de desbetreffende woningen zijn nog niet bekend. “Het is hier een bijzonder gebied’, hield wethouder Klaas Agricola de belangstellenden voor. “Vijfduizend jaar geleden woonden hier al mensen. Het is een mooi gebied met een rijke historie. Als gemeente merken we dat Dalfsen zeer in trek is om te wonen. Dalfsen heeft een strategische ligging, goede verbindingen zowel met auto als trein. Het is hier uniek wonen. De gemeente Dalfsen probeert steeds aantrekkelijke woonwijken te maken. Wij willen absoluut geen eenheidsworst. Er is becijferd dat Dalfsen zeker nog tot 2030 gaat groeien. Wij bouwen duurzaam, gasloos en met onderscheidende architectuur. Wij zijn blij dat woonstichting VechtHorst het mogelijk maakt dat mensen die geen woning kunnen kopen, kunnen huren. Wij wensen alle toekomstige bewoners veel woonplezier maar vooral ook veel gezondheid’, zo besloot Agricola.

Lees ook

Het Boek van de Week

We hebben reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwste prentenboek van Mark Haayema (zie Boek van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.