sinterklaas onderweg naar dalfsen

  Direct na het aanmeren, zullen Sinterklaas en de Pieten welkom worden geheten door burgemeester Han Noten en Kuima Duijst van Ondernemend Dalfsen. Ook dit jaar zal de burgemeester van de Dalfser partnergemeente Hörstel uit Duitsland aanwezig zijn om Sinterklaas welkom te heten. Muziekvereniging Excelsior zorgt voor een muzikaal ontvangst.

  Na het welkom op de kade zal de Sint samen met de burgemeesters te voet door de Prinsenstraat gaan richting het Kerkplein. Daar staat een podium klaar, dat speciaal voor Sinterklaas is neergezet en versierd. Muziekpiet is de DJ en zal zorgen voor muziek op het plein.

  Daarna wordt de route vervolgd door de Wilhelminastraat. Ter hoogte van de Emmastraat zal het gezelschap linksaf slaan direct naar het Emmagebouw, waar Sinterklaas aanwezig zal zijn voor een gezellig feestje met alle Pieten. Hier kunnen de kinderen tot 9 jaar oud, bij Sinterklaas en Hoofdpiet langs komen voor een hand, een praatje of om gewoon een foto te maken. Ook zijn er spelletjes met de Pieten, wordt er gezongen voor Sinterklaas en kunnen de kinderen vragen stellen.

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.