Home / sinterklaas doet het wat rustiger aan in beerzerveld

sinterklaas doet het wat rustiger aan in beerzerveld

Daarom arriveert de goedheiligman komende zaterdag alleen in Beerzerveld en slaat hij Mariënberg en de rondrit aldaar een jaartje over. In 2019 draait hij het scenario om. Dan laat hij Beerzerveld links liggen en concentreert hij zich op Mariënberg. “Natuurlijk zijn kinderen uit beide dorpen zaterdag van harte welkom in Beerzerveld”, benadrukt Piet Remkoe stellig.

“Het is enigszins uit praktisch oogpunt en hierdoor hebben wij tevens meer tijd en aandacht voor de kinderen, een win-win situatie. Wij arriveren om 13.00 uur bij de brug in Beerzerveld. Hierna maakt Sinterklaas een rondrit door het kanaaldorp”, aldus zwarte Piet.

Bij gymzaal de Sprong is het einde van de tocht. Hier zal het feest onverdroten worden voortgezet. Voor de kinderen wacht daar een traktaktie en krijgen ze na afloop een kadootje. Voor de oudere kinderen (groep 6 t/m 8) draait er in Kulturhus ’t saMENspel in Beerzerveld een leuke en spannende film. Tevens reikt Sinterklaas hoogtspersoonlijk de prijzen uit aan de winnaars van de kleurwedstrijd.

Kortom, genoeg te doen zaterdag 25 november in het anders zo rustige kanaaldorp. Dat vooral (rood)zwart gekleurd zal blijven.

Lees ook

Saxenburgh Medisch Centrum betrokken bij internationale Covid-studie

HARDENBERG – Iets meer dan 1 op de 10 coronapatiënten die in het ziekenhuis terechtkomt, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.