Home / schaapskudde lemelerberg

schaapskudde lemelerberg

Gisterenmiddag kwam ik bij toeval op de Lemelerberg een schaapskudde tegen. Na even gesproken te hebben met de schaapherder vond hij het goed en vooral leuk dat ik met de drone een paar opnames van de kudde ging maken. Zo kon hij mooi zien hoe zijn schapen hier op gingen reageren.

Na even aftasten hoe de schapen reageerden op de drone onderstaande opnames gemaakt. De schapen reageerden goed, eerst kijken ze even van hé wat is dat en daarna grazen ze weer vrolijk verder. De schaapherder neemt deze kudde schapen samen met zijn twee honden dagelijks mee over de Lemelerberg dit in opdracht van landschap Overijssel.”

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/5AiuYoTEPB4″]

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.