samenwerking saxenburgh groep en vechtgenotenhuis succesvol

  Rein Kuipers, voorzitter van stichting Vechtgenoten, is meer dan tevreden met deze hoge opkomst. “Dit is precies wat we willen, wij kunnen dit stukje zorg overnemen, uiteraard in afstemming met de Saxenburghgroep. In deze samenwerking leveren wij de faciliteiten en zij de kennis en kunde, waarbij wij focussen op de kwaliteit van onze zorg, conform de IPSO norm. Want we willen niet dat het een eenmalig gebeuren is maar dat we een stukje continuïteit kunnen bieden aan iedereen die met kanker te maken krijgt.”

  De luisteraar werd een afwisselend programma voorgeschoteld met onder andere presentaties van een uroloog en seksuoloog, mede mogelijk gemaakt door MDxHealth. Deze laatste heeft een urinetest ontwikkeld waarbij wordt gemeten of patiënten een verhoogd of juist zeer laag risico hebben. In het laatste geval is er dan geen prostaat biopsie nodig, wat voor de patiënt uiteraard erg prettig is. “Dit is een nieuwe manier van diagnostiek en waarschijnlijk zijn deze mannen deze fase allemaal al voorbij, maar dan nog vinden wij het heel belangrijk om ons hier te profileren want we willen graag meer bekendheid geven aan deze nieuwe methode”, zegt Hilde Weering van MDxHealth.

  Meer kennis is precies wat de toehoorders zochten van de vele behandelingsmethoden tot de tips van de seksuoloog. “Want daar is in het ziekenhuis op het spreekuur toch te weinig tijd voor, dus ik vond het zeer nuttig”, zegt een bezoeker die enigszins opgelucht met zijn vrouw naar buiten loopt.

  Volg het Vechtgenotenhuis op Facebook of ga naar www.vechtgenoten.nl

  Meer foto's

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.