Home / route schalmloop verlegd vanwege de regen

route schalmloop verlegd vanwege de regen

Het is te nat door alle regen van de afgelopen dagen en de regen die in de komende dagen verwacht wordt. De start blijft vanaf de locatie SV Mariënheem. De route gaat nu over de weg, via de Hooilandweg, met aan het eind wel de binnenkomst over de sportvelden. De 10 km lopers lopen deze route twee keer. De routes voor de jeugd blijven gelijk. De route is via deze link te zien. Voor inschrijvingen kan via de website van het Sallands Cross Circuit.

Lees ook

Strijd tussen tollen Dalfsen en Ommen

DALFSEN/OMMEN – Om vanuit Ommen via het Laar in Vilsteren te komen, moet de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.