Home / quiltartikelen voor stichting good hope

quiltartikelen voor stichting good hope

Het gaat onder andere om vele, nieuwe kerstkleden, tassen, kussens, schorten, pannenlappen en ovenwanten. Een gedeelte van de opbrengst van de verkoop is voor de stichting Good Hope, een organisatie die een medische post in het zuidwesten van Oeganda ondersteunt.

Wie niet in de gelegenheid is om de kerstmarkt te bezoeken kan deze maand ook bij haar thuis aan de Hardenbergerweg 71 in Ommen terecht. Voor Dina Poortier – de koningin van naald en draad – is het een hobby om mooie kunstwerken van stoffen te maken die variëren van kleden en kussens tot tassen. Dina verkoopt ze op verschillende markten voor goede doelen.

Lees ook

Boerenmarkt Vilsteren

VILSTEREN – op zaterdag 18 september tussen 11.00 en 16.00 uur is er weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.